Bent tužan zbog Houllierovog odlaska

Bent tužan zbog Houllierovog odlaska

Darren Bent otkrio je kako je tužan jer Aston Villin menadžer Gerard Houllier mora da napusti klub.

Naime, Houllier je morao da okonča svoje devetomjesečno članstvo u timu zbog nedavnih problema sa srcem, zbog čega nije u stanju da nastavi sa svojim poslom.

Ovaj trener imao je dosta povjerenja u Benta tako što je u januarskom prelaznom roku Sunerlandu ponudio čak 18 miliona funti za ovog napadača, koji mu se odužio sa 9 golova u 16 utakmica.

„Jako sam tužan zbog Gerarda. On me doveo ovdje, uložio mnogo novca u mene. Pokazao je mnogo povjerenja u mene. Ali zdravlje je uvijek najvažnije i ako mu nije dobro, onda treba da se odmara“, kazao je napadač Aston Ville i engleske reprezentacije.

Villa će sada krenuti u potragu za Houllierovom zamjenom. Fulhamov Mark Hughes trenutno je jedino ime koje se pominje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.