Bento na teren šalje isti sastav

Portugalske kolege uvjerene

Bento na teren šalje isti sastav

Adnan Beganović

Još samo dva dana ostala su do velikog okršaja u Lisabonu. Sve kreće ispočetka, rezultat iz prvog susreta (0:0) ne daje niti jednoj reprezentaciji prednost, tako da nas na stadionu Svjetlosti očekuje mnogo uzbuđenja.

Revanš susret baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo između našeg nacionalnog tima i Portugala u tamošnjim medijima je top priča.

Portugalci su optimisti, uvjereni su u prolaz svoje reprezentacije, a već danas su počeli kalkulisati sa sastavom kojeg će Paulo Bento suprostaviti Zmajevima na stadionu Svjetlosti.

Mnogi portugalski mediji slažu se da neće biti većih promjena u odnosu na sastav iz prvog susrewta, odnosno portugalske kolege su uvjerene da će Bento na teren poslati isti sastav.

Dakle, na teren stadiona Svjetlosti trebali bi istrčati: Patricio, Bruno Alves, Pepe, Fabio Coentrao, J. Pereira, Veloso, Moutinho, Meireles, Nani, Ronaldo, Postiga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti