Berardi sve bliži odlasku, destinacija se već zna?
Foto: EPA

Zvijezda Sassuola

Berardi sve bliži odlasku, destinacija se već zna?

Najbolji fudbaler Sassuola Domenico Berardi sve je bliži odlasku iz ovog kluba.

Prema riječima generalnog direktora kluba Giovannija Carnevalija, Sassuolo je otvoren za razgovor sa potencijalnim kupcima i svom fudbaleru neće praviti probleme pri izboru novog kluba.

"Nadamo se da će Berardi ostati u našem klubu, ali bit će kako bude. On nije odbio Juventus, već je samo odlučio ostati u Sassuolu, a vrata su otvorena i Interu", rekao je Carnevali.

Domenico Berardi se nalazi blizu prelaska u Inter, koji se ove sezone polako vraća u vrh italijanskog fudbala i svakako da bi dovođenje ovog ofanzivca za njih bio odličan potez.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije