Berbatov vjeruje u prolazak u finale

Berbatov vjeruje u prolazak u finale

Bugarski reprezentativac u napadu Manchester Uniteda Dimitar Berbatov ne vidi način kako bi Arsenal mogao spriječiti njegovu ekipu u pokušaju da osigura svoje drugo uzastopno finale Lige prvaka.

-    Susreti će biti prave poslastice za ljubitelje fudbala i znam da neće biti lako. Oni su odlična momčad, ali mi smo Manchester i mislim da ćemo proći. Odlučni smo u nakani da obranimo trofej, a činjenica da igramo protiv još jedne engleske momčadi neznatno komplikuje stvar. Bilo kako bilo, dovoljno smo samouvjereni i snažni da izborimo novo finale, samouvjeren je Berbatov.

Kao glavni razlog odličnih nastupa "crvenih đavola" ove sezone, Berbatov posebno ističe odbranu koja je po njegovim riječima - neprobojna:

- Odbrana nam je nevjerojatna. Cijele sezone igraju odlično i smatram da su najzaslužniji što smo tu gdje jesmo. Koristim ovu priliku da im se posebno zahvalim.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti