Berbić: Zadovoljni smo, tri boda su najbitnija

Stoper Podrinja iz Janje

Berbić: Zadovoljni smo, tri boda su najbitnija

Samir Mlaćo

Podrinje je jučer na svom terenu u okviru 18. kola Prve lige RS savladalo Tekstilac sa minimalnih 1:0. Tim iz Janje tako je došao do 26. boda ove sezone, a još jednu dobru partiju pružio je defanzivac Armel Berbić.

"Slavili smo 1:0, ali smo naravno jako zadovoljni. Dobro smo se spremili za ovu utakmicu i ostvarili pobjedu. Pobjeda je mogla biti dosta uvjerljivija da smo iskoristili šanse koje smo iali, ali ponavljam, svi smo zadovoljni zbog pobjede. To je najbitnije. Presudilo je to što smo dosta spremnija ekipa od Tekstilca i nisu mogli izdržati naš tempo", kazao je Berbić za SportSport.ba.

U narednom kolu tim iz Janje će u goste Željezničar Sport Teamu.

"Sigurno da nas očekuje teška utakmica, ali se nadamo i vjerujemo da ćemo ostvariti dobar rezultat. Naš cilj je play off za prvaka i polako od utakmice do utakmice idemo ka ostvarenju istog", dodao je Berbić, nekadašnji član Slavena, Goražda, Radničkog, Radnika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi