Bergessio i Ospina na meti Rome

Bergessio i Ospina na meti Rome

Teme:

Roma je spremna raspitati se o Gonzalu Bergessiju, napadaču Saint Etiennea i Davidu Ospini, golmanu Nice, pišu francuski mediji.

Skauti Rome zapazili su Bergessija dok je prošle sezone bio na posudbi u Cataniji, gdje je u 13 nastupa postigao šest golova.

Rimljani smatraju da bi napadač Saint Etiennea bio dostojna zamjena za Mirka Vučinića, ukoliko crnogorski napadač napusti Olimpico.

Roma se također povezuje i sa mnogim golmanima, nakon što je Doni prešao u Liverpool. Poslije Carlosa Kamenija i Maartena Stekelenburga, na meti Rimljana našao se i Ospina.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.