Berlusconi: Bili smo savršeni u napadu

Berlusconi: Bili smo savršeni u napadu

Silvio Berlusconi, predsjednik Milana, bio je oduševljen pobjedom svoje ekipe nad Arsenalom na San Siru u okviru Lige prvaka.

Rossoneri su sinoć u potpunosti nadigrali Topnike i slavili sa ubjedljivih 4:0, te tako došli na korak do plasmana u polufinale Lige prvaka.

"Savršeno smo odigrali u napadu. Postigli smo lijepe golove. Nadam se da ćemo ponoviti učinkovitost i u Londonu", rekao je Berlusconi.

"Svi su bili dobri, ne bih mogao nikoga izdvojiti", kazao je predsjednik Rossonere, dodavši:

"Barcelona i Real Madrid su timovi koji dominiraju na evropskoj sceni. Ali, ovaj tim, sa ovim igračima, može se nostiti sa bilo kim u Evropi i dominirat će u Italiji

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti