Berlusconi: Doveo bih Ronalda za razumnu cijenu

Predsjednik Milana

Berlusconi: Doveo bih Ronalda za razumnu cijenu

O. Lekić

Predsjednik AC Milana Silvio Berlusconi izjavio je da bi bio zainteresiran za dovođenje Cristiana Ronalda u klub za razumnu cijenu.

Bivši italijanski premijer je dugogodišnji fan napadača Real Madrida i ovo nije prvi put da navodi kako bi na San Siru dočekao Portugalca raširenih ruku.

Govoreći za italijansku televiziju, Berlusconi je također isključio mogućnost dovođenja napadača Arsenala i Manchester Cityja, Robin van Persieja i Carlosa Teveza.

"Cristiano Ronaldo? Ne bih rekao ne, ali samo za normalnu cijenu zbog ekonomske krize koja nije prisutna samo u Italiji. Van Persie i Tevez? Ko?", kazao je Berlusconi.

Sedamdesetpetogodišnjak je također pohvalio zvijezdu AC Milana Zlatana Ibrahimovića, za kojeg vjeruje da zaslužuje FIFA-inu Zlatnu loptu.

Kada je u pitanju Alexandre Pato, koji je bio blizu odlaska u Paris Saint-Germain u januaru, Berlusconi je kazao da se radi o odličnom igraču, koji ima velikih problema s povredama.

Milan se trenutno priprema za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala. "Rossoneri" iz prvog meča imaju prednost od četiri gola i na korak su do plasmana u četvrtfinale.

"Idemo na teren da pobijedimo. Ne možemo otići tamo i igrati defanzivno, moramo braniti svoju međunarodnu reputaciju. Imamo tim koji može doći do titule", poručio je predsjednik Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti