Berlusconi: Opet ću biti predsjednik Milana

Berlusconi: Opet ću biti predsjednik Milana

Edmir Škorić

Bivši italijanski premijer Silvio Berlusconi izjavio je kako se sada vraća da obnaša ulogu Milanova predsjednika.

"Bit ću opet Milanov predsjednik", rekao je Berlusconi novinarima. Prvi čovjek Milana bio je prisiljen napustiti tu dužnost kada je ušao u politiku, odnosno kada je imenovan premijerom, ali ovog mjeseca podnio je ostavku i sada se vraća dužnostima u klubu.

"Hoću li se vratiti na funkciju predsjednika Milana? Naravno, ponovo ću preuzeti poziciju što je prije moguće", istakao je Berlusconi i dodao:

"Predsjednik sam koji je osvojio više od bilo kog drugog u povijesti nogometa. Santiago Bernabeu, koji je drugi na tom popisu, nije osvojio pola trofeja koje sam osvojio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.