Berlusconi: Pato nije na prodaju

Berlusconi: Pato nije na prodaju

Vlasnik Milana i premijer Italije Silvio Berlusconi odlučio je stati na kraj špekulacijama oko moguće prodaje mladog Brazilca Alexandrea Pata na kraju sezone, rekavši kako nema šanse da se tako nešto dogodi.

20-godišnji napadač je posljednjih sedmica bio temom intenzivnih medijskih nagađanja, a kao njegove moguće destinacije spominjali su se Real i Chelsea.

"Pato neće otići nigdje, on nije na prodaju." rekao je Berlusconi, a prenosi italijanski list La Gazzetta dello Sport. Pato je trenutno izvan terena zbog povrede zadnje lože, a na teren bi se trebao vratiti prije kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.