Berlusconi: Pirlo možda i ode sa San Sira
Andrea Pirlo

Milan nastavlja rasprodaju?

Berlusconi: Pirlo možda i ode sa San Sira

Nakon što su prodali Brazilca Kaku Real Madridu iz Milana su odbijali mogućnost da će nastaviti sa rasprodajom svojih najboljih igrača.

Posljednjih dana stalno stižu informacije da Chelsea prati Andrea Pirla i Alexandre Pata, ali potpredsjednik Adriano Galliani je izjavljivao da su priče o njihovim odlascima smiješne. Međutim, vlasnik Milana i predsjednik Silvio Berlusconi tvrdi drugačije:

”Pirlo možda ode ovog ljeta. Ne znam kojim će putem krenuti ta situacija, ali moramo tačno vidjeti naše finansijsko stanje i pogledati ponude za njega. Ne, Pirlo sigurno nije definitivan za dres Milana sljedeće sezone”, rekao je Berlusconi u razgovoru za Corriere dello Sport.

”Ronaldinho i Pato, ja bih volio da taj dvojac drži ritam naše igre, da daje ton novom Milanu. No, nije moje suditi o tome. Imamo na trenerskoj klupi sjajnog Leonarda, čovjeka kojeg svi vole i koji zna svoj posao”, završio je Berlusconi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti