Berlusconi pozdravio dolazak Di Benedetta

Berlusconi pozdravio dolazak Di Benedetta

Edmir Škorić

Vlasnik talijanskog nogometnog diva Milana, Silvio Berlusoni, pozdravio je dolazak Thomasa Di Benedetta, novog vlasnika Rome, u "talijansku igru".

Di Benedetto, američki biznismen porijekom iz Italije, do kraja ove sedmice trebao bi završiti proces kupovine Rome, te krenuti u novu avanturu. Dobrodošlicu mu je zaželio i Milanov vlasnik Silvio Berlusconi.

"Sretan sam zbog Thomasa. Mora znati da je ovim počeo veličanstvenu avanturu koja vam daje mnogo zadovoljstva, ali i dosta bola i preokupacija", kazao je Berlusconi, dodavši:

"Potrošite mnogo novca u nogometu i ne zaradite ništa. Nadam se da će Thomas imati isti uspjeh kojeg sam ja imao u Milanu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.