Berlusconi pun hvale za Cassana

Berlusconi pun hvale za Cassana

Edmir Škorić

Milanov predsjednik, ujedno i premijer Italije, Silvio Berlusconi, istakao je zadovoljstvo dovođenjem Antonija Cassana, nazvavši ga "najtalentiranijim italijanskim igračem".

Milan drugi dio sezone otvara gostovanjem kod Cagliarija, sa tri boda više u odnosu na konkurente u Seriji A. Rossonerima se priključio i bivši napadač Sampdorije Antonio Cassano koji je svoj debi imao u prijateljskoj utakmici odigranoj u Dubaiju. On bi trebao igrati od prve minute u ovoj utakmici, budući da je Zlatan Ibrahimović suspendiran, a Ronaldinho u Brazilu gdje čeka potpisivanje ugovora sa Gremijom.

"Oduševljeni smo zbog toga što smo bili u mogućnosti  dovesti Cassana. On je najtalentiraniji talijanski nogometaš. Istina, iza sebe ima mračnih trenutaka, ali vjerujemo da će u Milanu pronaći okruženje u kojem će pokazati svoje najbolje kvalitete", kazao je Berlusconi.

Ronaldinho je nadomak brazilskog Gremija, a predsjedniku Milana je žao što će Brazilac napustiti San Siro.

"Žao mi je što nas napušta. On i dalje ostaje najbolji igrač na svijetu, obzirom na njegovu snalažljivost. No, njegova je odluka bila da se vrati u Brazil".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.