Bešiktaš konačno pobijedio

Bešiktaš konačno pobijedio

Midhat Šljivak

Nakon četiri kola bez pobjede fudbaleri Bešiktaša su konačno večeras upisali tri boda i to na gostovanju kod Kasimpase rezultatom 3:1.

Hugo Almeida je u 14. minuti otvorio seriju pogodaka za Bešiktaš, koju je nastavio Manuel Fernandes u 26. minuti susreta. Domaći su uspjeli u 36. minuti preko Hurmacija stići do smanjenja prednosti, no to je sve što su uspjeli u ovom meču.

Konačan rezultat od 3:1 za Bešiktaš postavio je Tomas Sivok u 53. minuti utakmice.

U još jednom susretu devetog kola Elazigspor i Esiksehirspor su odigrali susret bez pobjednika 1:1.

Gosti su preko Camare došli do vodstva u 51. minuti, da bi Zurkdogan u 78, minuti u svom prvom kontaktu sa loptom u susretu postigao gol za jedan bod domaćeg tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.