Bešiktaš potvrdio: Gomez posuđen od Fiorentine

Gomez u Turskoj

Bešiktaš potvrdio: Gomez posuđen od Fiorentine

Turski velikan Bešiktaš doveo je u svoje redove na posudbu iskusnog 30-godišnjeg napadača Marija Gomeza. 

Gomez je još jučer doputovao u Istanbul na završne pregovore, a nakon što je postignut zajednički jezik Bešiktaš je na svojoj službenoj stranici potvrdio da je transfer dovršen. 

"Bešiktaš objavljuje da je u četvrtak postignut dogovor s Fiorentinom oko posudbe Marija Garcije Gomeza. Ugovor uključuje mogućnost trajne suradnje nakon isteka posudbe", turski klub. 

Gomez tijekom karijere nije tako često mijenjao klubove, profesionalnu karijeru započeo je u Stuttgartu iz kojeg je preselio u Bayern i u konačnici u Fiorentinu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.