Bešiktaš zainteresovan za Gudjohnsena
Eidur Gudjohnsen

Islanđaninu se ne ostaje u Barci

Bešiktaš zainteresovan za Gudjohnsena

Bešiktaš je zainteresovan za napadača Barcelone i reprezentativca Islanda Eidura Gudjohnsena, koji je najavio odlazak sa Camp Noua ove sezone.

Islandski internacionalac u nekoliko je navrata izjavljivao kako mu je Barcelona draga i kao klub i kao grad, ali da nema namjeru ostati na Camp Nou jer želi igrati, a ne sjediti na klupi.

Bešiktaš za narednu sezonu ima velike planove, a osim Gudjohnsena, za kojeg bi ponuda na Camp Nou mogla stići ove sedmice, turska je ekipa zainteresovana za napadača Newcastlea Obafemi Martinsa i Evertonovog Louisa Sahu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.