Bešiktaš želi Quaresmu
Portugalac želja aktuelnog prvaka Turske

Bešiktaš želi Quaresmu

E. Škorić

Interov krilni igrač koji je bio posuđen Chelsea na meti je aktuelnog prvaka Turske. Bešiktaš je, navodno, spreman za Portugalca izdvojiti 11 miliona eura, a uz to u Bešiktašu očekuju i dolazak Italijana Matteo Ferrarija.

Kako će Bešiktaš u septembru nastupati u skupinama najelitnijeg klubskog takmičenja, čelnici kluba žele se pojačati pravim igračima. Ovaj put na meti je Ricardo Quaresma, portugalski krilni igrač koji trenutno nastupa u Interu.

Quaresma je nezadovoljan statusom na Meazzi, gdje većinom sjedi na klupi, a nije se proslavio niti prošle sezone na posudbi u Chelseau. Turci su spremni izdvojiti 11 miliona eura za nekadašnjeg igrača Porta, pa postoji mogućnost da Inter proda svog igrača, koji je trebao ranije ići u Genou, no nije Portugalac pristao na to.

Uskoro bi za aktuelnog prvaka Turske trebao potpisati i iskusni talijanski štope Matteo Ferrari.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti