Bešlija: Biće teško, ali očekujem trijumf

Uoči derbija 16. kola Premijer lige

Bešlija: Biće teško, ali očekujem trijumf

Adnan Beganović

Derbi 16. kola Premijer lige danas će na Grbavici odigrati jesenji prvak Željezničar i viceprvak Široki Brijeg.

Početak proljetnog dijela sezone donosi nam i veliki derbi u kojem će snage odmjeriti Željezničar i Široki Brijeg, a jedan od najiskusnijih igrača momčadi s Grbavice Mirsad Bešlija vjeruje da će bodovi ostati u Sarajevu.

"Dobro smo se spremili i s velikim nestrpljenjem očekujemo duel sa Širokim Brijegom. Branko Karačić raspolaže sa dosta dobrim igračkim kadrom i sigurno će nam biti teško, ali očekujem pobjedu. Ukoliko od prvog sudijskog zvižduka budemo borbeni, te ukoliko na terenu ispoštujemo ono što se dogovorimo u svlačionici, sigurno ćemo slaviti", istakao je Bešlija i dodao:

"Siguran sam da se Široki neće samo braniti, oni dolaze da se nadigravaju. Mi osjećamo mali pritisak jer igramo pred domaćom publikom i favoriti smo, no svi smo profesionalci i znat ćemo se nositi sa tim".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.