Bešlija dobio novu funkciju u FK Željezničar

Povratak u klub sa Grbavice

Bešlija dobio novu funkciju u FK Željezničar

S. Mlaćo

Novi skaut FK Željezničar postao je Mirsad Bešlija. Nekadašnje krilo Plavih i bivši bh. reprezentativac na Grbavicu se vraća nakon 2012. godine kada je završio igračku karijeru.

Za Željezničar je odigrao 159 utakmica uz 26 pogodaka, te osvojio četiri titule prvaka i tri kupa naše zemlje.

"Čast mi je i zadovoljstvo da sam ponovo na Grbavici u klubu za koji me vežu lijepe uspomene i gdje sam proveo neke od najljepših trenutaka u karijeri. Ovo će biti novi izazov za mene, stalno sam pratio Želju, sve ono što se dešavalo u ovih pet, šest godina od kako sam završio karijeru, gledao sam utakmice na Grbavici i kada sam dobio poziv rukovodstva kluba nisam previše razmišljao. Po meni to je ono što svaki Željovac mora uraditi, kada se dobije poziv iz kluba to se nije smije odbiti. Pred nama je sada puno posla, ali imamo plan i vjerujem da ćemo imati dobru ekipu za narednu sezonu. Klub je ove sezone promovisao nekoliko mladih igrača i to je veliki dobitak i smjernica kako dalje trebamo nastaviti", kazao je Bešlija za službenu stranicu FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi