Bešlija: I u Evropi možemo mnogo

I večeras zatresao mrežu

Bešlija: I u Evropi možemo mnogo

Adnan Beganović

Ne tako davno igrao je za reprezentaciju i ne samo igrao, nego je bio i jedan od boljih igrača našeg nacionalnog tima. Danas je jedan od najboljih igrača Željezničara. Naravno, riječ je o Mirsadu Bešliji, koji smatra da je momčad sa Grbavice zasluženo došla do naslova.

"Zasluženo smo došli do titule. Odigrali smo sjajno, pogotovo drugi dio sezone. Malo sam nesretan zbog Kupa, ali mislim da je i jedna titula u ovoj sezoni divoljna. Iduće ćemo nadam se osvojiti obje", rekao je za SportSport.ba Mirsad Bešlija i dodao:

"Na početku sezone niko se nije nadao da možemo do titule. Međutim, kada je na čelo kluba došla nova Uprava i novi šef, ja sam znao da nam slijede mnogo bolji dani. Na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu."

Željezničaru nakon mnogo godina slijede iskušenja u Evropi, a Bešlija je uvjeren da ova momčad uz dva, tri pojačanja može ostaviti dubok trag u Ligi prvaka.

"Mi već sada imamo jako kvalitetnu močad, a uz dva, tri pojačanja možemo mnogo napraviti. Treba nam malo sreće u žrijebu i ako je budemo imali možemo do trećeg, ili četvrtog pretkola, a zašto da ne i u grupnu fazu", istakao je nekadašnji reprezentativac BiH, te se osvrnuo i na prekrasnu atmosferu na Grbavici:

"Ovo nema nigdje. Igrati pred ovim navijačima je doista nešto fenomenalno. Ovom priliko želim im se zahvaliti i uvjeren sam da ćemo im i u narednim sezonama donijeti još sretnih trenutaka".

Pogledajte večerašnji pogodak Mirsada Bešlije:

rnrn

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti