Bešlija: Nema opuštanja

Željezničar protiv Olimpica u osmini finala Kupa BiH

Bešlija: Nema opuštanja

Adnan Beganović

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, Sarajevski Željezničar, u osmini finala najmasovnijeg takmičenja igrat će sa Olimpicom.

Ukoliko uzmemo u obzir tradiciju, onda možemo reći da Plavi u ovaj dvomeče ulaze kao apsolutni favoriti, no iskusni Mirsad Bešlija i ne slaže se baš sa tom konstatacijom.

"Tradicija je na našoj strani, međutim to nije nikakvo mjerilo. Vidjeli ste kako je tekao posljednji prvenstveni susret sa Olimpicom. Ne smijemo biti opušteni, moramo dati svoj maksimum ukoliko želimo proći u četvrtfinale", za SportSport.ba govori Bešlija.

"Blagi favoriti jesmo, a meni je posebno drago što ćemo na oba susreta imati ogromnu podršku, i mislim da je to naša najveća prednost. Dakle, očekujem prolazak u četvrtfinale, no sasvim sigurno neće biti lako", dodao je Bešlija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.