Bešlija: Sve je do nas!

Borbenom igrom do povoljnog rezultata

Bešlija: Sve je do nas!

Adnan Beganović

U prvom susretu 2. pretkola Evropske lige Željezničar je s minimalnih 1:0 savladao momčad moldavskog Sheriffa.

Strijelac pobjedonosnog gola bio je Mirsad Bešlija, koji uoči revanša smatra da on i njegovi saigrači moraju ostati na zemlji, te da samo ukoliko pruže sve od sebe mogu proći dalje.

"Trijumf od 1:0 daje nam razlog za optimizam. To je doista dobar rezultat, no ne smijemo  se zavaravati. Sheriff je pokazao da je jako kvalitetna momčad i mislim da nas u revanšu očekuje 90 paklenih minuta", rekao je Bešlija za SportSport.ba.

Kapiten momčadi s Grbavice smatra da on i njegovi saigrači moraju dati 110 posto svojih mogućnosti ukoliko žele prolaz u narednu fazu takmičenja..

"Moramo ponoviti igru iz prvog susreta, odnosno moramo odigrati još bolje. Sherff će biti mnogo agresivniji i ukoliko na  pravi način odgovorimo na takvu njihovu igru, možemo se nadati uspjehu", govori Bešlija i dodaje:

"Sve je do nas. Fizički smo jako spremni, pokazali smo da i taktički možemo odigrati sjajno. Meč u Moldaviji riješavat će se na sredini terena. Momčad koja tu bude imala prevagu na kraju će se radovati. Nadam se da ćemo to biti mi, te da ćemo obradovati naše vjerne navijače".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.