Besplatan ulaz na utakmicu Sloboda - Krupa

Uprava kluba odlučila

Besplatan ulaz na utakmicu Sloboda - Krupa

Fudbaleri Slobode u subotu, 20. maja odigrat će posljednju utakmicu na Tušnju u ovoj sezoni. 

U okviru 9. kola Lige za prvaka BiH tuzlanski klub će ugostiti Krupu, a kako bi odziv publike bio što veći, Uprava kluba omogućila je besplatan ulaz za sve navijače i simpatizere sporta. 

Putem zvanične stranice kluba, iz Slobode su pozvali sve navijače, simpatizere i ljubitelje sporta da u subotu dođu na stadion Tušnja i podrže crveno-crne u posljednjoj domaćoj ligaškoj utakmici protiv Krupe. 

Nakon Krupe za Slobodu dolazi neugodno gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog, čime će biti spuštena zavjesa na premijerligašku sezonu. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije