Besplatne karte navijačima Villarreala

Onima koji su ostali bez posla

Besplatne karte navijačima Villarreala

Uprava Villarreala odlučila se za neobičan, ali pozitivan potez, a koji su „povukli“ zbog svjetske ekonomske krize. Naime, oni vlasnici sezonskih ulaznica za utakmice pomenutog španskog primeraligaša koji su ostali bez posla posljednjih mjeseci dobiće besplatne kartu za narednu sezonu.

"Ovim potezom povećaćemo broj naših navijača. Želimo tako i pružiti utjehu onima koji su ostali bez posla. Naš stadion će i dalje biti pun i nadam se da ćemo s njega svi odlaziti zadovoljni zbog naših novih pobjeda", rekao je danas u španskim medijima Fernando Roig, predsjednik popularne „žute podmornice“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.