Besplatne ulaznice navijačima Walesa
Velšane će u Baku bodriti stotinjak navijača

Lijepa gesta FAW-a

Besplatne ulaznice navijačima Walesa

E. Škorić

Fudbalski savez Walesa (FAW) svim svojim navijačima koji će putovati u Baku, da bodre reprezentaciju u kvalifikacionoj utakmici protiv Azerbejdžana, obezbijedit će besplatne ulaznice za ulazak na stadion.

Lijepu gestu svojim vjernim navijačima odlučili su napraviti čelnici fudbalskog Saveza Walesa, podijeliti im besplatne ulaznice na stadion u Azerbejdžanu.

Naime, ova odluka je donešena zbog velikih problema koje su doživjeli njihovi navijači, u pokušaju da dobiju vizu.

Oko 80 pristalica Walesa i sretnika koji su uspjeli kupiti ulaznice, dobit će u toku sedmice punu naknadu za njih od ljudi koji vode njihovu fudbalsku reprezentaciju.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.