BET Live i Petica PLUS ispunili obećanje

Igrači SK „BET Live i Petica PLUS otputovali u Pariz

BET Live i Petica PLUS ispunili obećanje

Sponzorski tekst
Teme:

Nagradna igra je završena i deset najsretnijih, u subotu je u zoru, krenulo put Francuske, na finalnu destinaciju u Pariz, gdje će, uz turistički dio aranžmana imati priliku otići i na kvalifikacijsku utakmicu u utorak, kad igraju Francuska i BiH.

„Znao sam, znao i čekao da me nazovete. Poruke sam slao samo s jednim cilje, a on je bio da osvojim ovo putovanje. Ovo je moj sretni dan. Hvala vam.“, rekao je jedan od nagrađenih igrača, Senad Prašo, koji je sudjelovao u sedmodnevnoj nagradnoj igri Kladionica i otputovao u Pariz.

Dobitnici poklon putovanja u Pariz, na utakmicu Francuska-BiH, su:

1.    Adin Rahimić
2.    Arnel Lulić
3.    Davor Jenko
4.    Miroslav Bošnjak
5.    Senad Prašo
6.    Sead Redžić
7.    Marko Soldo
8.    Zdravko Požar
9.    Šerif Šarić
10.    Admir Bešlija


Haj'mo Bosno, haj'mo Hercegovino!!!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.