BETADRIA.COM: Nastavlja se Liga prvaka

Online klađenje

BETADRIA.COM: Nastavlja se Liga prvaka

Sponzorski tekst

Zimski odmor najboljih europskih klubova odavno je gotov, velikani su već tjednima opet u pogonu. No prava akcija tek nas očekuje, pred nama su dvoboji osmine finala najboljeg svjetskog natjecanja, sudari za prolaz među osam najjačih Lige prvaka. Jedinstven užitak Lige prvaka zasladite odabirom iz široke ponude kladionice BetAdria.com.

Ne morate čekati početak utakmica, s klađenjem na BetAdria.com možete početi već danas. Ako i ne stignete na vrijeme, postoji i B-opcija. Na svaku od osam prvih, kao i na one uzvratne, kladiti se možete za vrijeme utakmica. LIVE klađenje na BetAdria.com poseban je užitak, širina ponude je velika, a užitak klađenja na događaje za vrijeme dok su utakmice u toku, nezaboravan.

BETADRIA.COM jednostavno nije kao ostale kladionice. Zašto? Upravo stoga što ima jedinstven način na koji uloženi novac možete što bolje iskoristiti i pokušati uzeti što veći dobitak.

Naime, BetAdria.com nudi vam bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova! Niti jedna internetska ili zemaljska kladionica neće vam ponuditi niti jedan posto, a BetAdria.com nudi bonuse do čak 25 posto na dobitak. Mi riskiramo, a na vama je da pogodite sve i poboljšate svoj račun. Uz to, ne postoje ni manipulativni troškovi.

Osmina finala Lige prvaka počinje prvim utakmicama u utorak 16. februara. Milan s Davidom Beckhamom napada njegovu bivšu momčad Manchester United. Može li baš Englez biti ključ? Lyonu u goste stiže Real Madrid, kojeg mnogi vide kao novog pobjednika, ali Lavovi s Gerlanda počeli su hvatati pravu formu. Dan kasnije uzbuđenja neće biti ništa manja, Ivica Olić i Danijel Pranjić s Bayernom žele preko Fiorentine, a oporavljeni Eduardo da Silva predvodit će napad Arsenala u Portu.

Potom slijedi stanka od tjedan dana i nova vrhunska uzbuđenja, koja će biti još veća uz uplaćivanje listića na kladionici BetAdria.com. Moćni branitelj naslova Barcelona ide u Stuttgart, Olympiakos u vrućem Pireju dočekuje Bordeaux, Sevilla iz tople Andaluzije odlazi u ledenu Moskvu kod CSKA. Za kraj prava poslastica, najjači dvoboj osmine finala Inter - Chelsea. Jose Mourinho prepun motiva dočekuje svoj bivši klub Chelsea, može li skinuti njegov skalp ili će ga Carlo Ancelotti nadmudriti? Na Vama je da se odlučite...

Stoga, krenite i učinite si Ligu prvaka zanimljivijim. Uostalom, sve što Vas dragi naši korisnici zanima možete pogledati i uvjeriti se sami na našim stranicama OVDJE. Zapamtite, nudimo vam prije svega zabavu, ali i zaradu u Vaše slobodno vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.