Beto upitan za revanš baraža

Portugalski golman imat će sutra dodatne preglede

Beto upitan za revanš baraža

Antonio Alberto Bastos Pimparel Beto, drugi golman repreyentacije portugala povrijedio se danas na treningu i upitno je da li će biti na klupi u utakmici protiv naše reprezentacije u utorak.

Beto je nakon povrede uradio ultrazvuk, ali nije se mogla utvrditi težina povrede, tako da će pod upitnikom za revanš utakmicu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Zmajeva.

Drugi golman Portugalaca povrijedio je prepone na treningu tokom rada posebnih vježbi i odmah je pregledan od strane doktora Henriquea Jonesa. Beto će imati dodatne preglede sutra kada će se tačno ustanoviti težina njegove povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.