Bevab potpisao ugovor sa Olimpicom
FOTO: facebook FK Olimpic

Rješenje za lijevu stranu

Bevab potpisao ugovor sa Olimpicom

S. Mlaćo

Dino Bevab (24) danas je i zvanično postao novi član FK Olimpic.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje posljednji angažman je imao u FK Željezničar, gdje se i nije pretjerano naigrao, a timu sa Otoke će pokušati pomoći u borbi za opstanak u premijerigaškom društvu.

Prilikom potpisa ugovora Bevab je istakao da je ima i ponuda iz inostranstva, ali da vjeruje da će u timu sa Otoke uhvatiti pravu formu i pomoći svom novom klubu u borbi za opstanak. 

Ovaj nogometaš nastupa na poziciji lijevog beka, a pored Željezničara, nastupao je još za seniorski tim NK Zagreb, te mlade selekcije tog kluba. U dresu Željezničara upisao je samo šest nastupa, a bio je i kadetski, te juniorski reprezentativac naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi