Bez Benovića protiv Olimpica

Slavija oslabljena u srijedu

Bez Benovića protiv Olimpica

Momčad Slavije je riješila pitanje opstanka, a pošto su u velikom su zaostatku za timovima koji žele u Evropu utakmicu protiv komšijskog Olimpica dočekuju potpuno rasterećeni. 

S druge strane gostima su bodovi neophodni u borbi za treće mjesto. Slavija će biti slabija za Vukašina Benovića koji zbog kartona neće moći da pomogne saigračima.

 

"Bez obzira na to što za nas ova utakmica nema takmičarski značaj mi ćemo sve učiniti da pobjedimo Olimpic. Oni će biti primorani da igraju otvoreno i da nas napadnu, a to je naša šansa da ih pobjedimo", rekao je Šešlija te je dodao:

"Želimo da do kraja ove sezone osvojimo što je moguće više bodova i da bude što bolje plasirani. Klub poput Slavije ne smije se igrati svojim ugledom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.