Bez dogovora Džafića i Steaue

Bez dogovora Džafića i Steaue

Adnan Beganović

Prvi strijelac mostarskog Veleža Adin Džafić nije pronašao zajednički jezik sa  Steauom iz Bukurešta, te sasvim sigurno neće pojačati redove rumunske momčadi.

Podsjetimo da je Adin Džafić na pripremama u Austriji obavio jedan trening sa ekipom Steaue. U trening-utakmici je mladi bh. reprezentativac postigao i pogodak, no Rumuni su željeli da Džafić odigra još jednu kontrolnu utakmicu, što nije odgovaralo bivšem Veležovom napadaču.

"Nismo htjeli da po njihovim uvjetima Džafić ostane na probnom radu još koji dan i odigra još jednu pripremnu utakmicu, nakon čega bi se tek tada odlučivao o njegovom angažmanu. Vraćamo se u BiH, a postoji velika mogućnost da Džafić od naredne sezone igra u Južnoj Koreji", kazao nam je Džafićev menadžer Ado Husarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.