Bez dogovora Željezničara i Tomićevog menadžera

Sjajni veznjak ni na nebu ni na zemlji

Bez dogovora Željezničara i Tomićevog menadžera

Adnan Beganović

Do početka proljetnog dijela Premijer lige ostale su tri sedmice, a još uvijek nije poznato da li će za Željezničar igrati Tomislav Tomić.

Naime, jedan od najboljih veznih fudbalera naše lige nije produžio ugovor sa Željezničarem, pa dok se njegovi saigrači pripremaju za nastavak prvenstvene trke, on trenira s juniorima.

Podsjetimo, Plavi su pristali prodati Tomića češkoj Ostravi, no kako on nije postigao dogovor sa ovim klubom, s obzirom da mu na ljeto ističe ugovor, ponudili su mu novi.

Međutim, Tomić nije prihvatio ponuđene uslove, a kako SportSport.ba saznaje, čelnici Željezničara, odnosno ljudi zaduženi za sportsku politiku kluba, su obavili razgovor sa Tomićevim menadžerom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pokušali su se približiti stavovi, no do toga nije došlo, pa će Tomić i dalje trenirati s juniorima Željezničara, a da li će na kraju potpisati novi ugovor ili će pak napustiti Plave, teško je reći.

Bilo kako bilo, Tomiću svakako ne ide u prilog to što ne trenira s prvom ekipom, a treneru Željezničara Milomiru Odoviću ovakva situacija sa sjajnim veznjakom zadaje mnogo glavobolje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.