Bez golova u duelu Leganesa i Athletic Bilbaa

Španska La Liga

Bez golova u duelu Leganesa i Athletic Bilbaa

Fudbaleri Leganesa i Athletic Bilbaa podijelili su bodove u današnjem meču 18. kola španske La Lige odigravši meč bez golova.

Obje ekipe imale su po nekoliko prilika da postignu pogodak, ali ipak su na kraju mreže mirovale i navijači sigurno ne mogu biti zadovoljni ovim nepopularnim rezultatom.

Najveću priliku za promjenu rezultata imali su domaći, tačnije Martin Mantovani, koji je u 85. minuti glavom pogodio desnu stativu gostujućeg gola.

Leganes je nakon ovog meča ostao na 16. mjestu La Lige sa 17 bodova, dok je Bilbao trenutno na 7. poziciji sa 28 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi