Bez golova u Gabeli

U hercegovačkom duelu nije bilo pobjednika

Bez golova u Gabeli

GOŠK i Velež su odigrali meč bez golova u okviru posljednjeg kola, jesenjeg dijela Premijer lige.

Na početku utakmice, GOŠK je imao loptu, nešto više u svome posjedu, ali bez pravih prilika.

Prvi šut, Rođeni su uputili u 15. minuti, a šutirao je Rovčanin, bez veće opasnosti za domaćeg golmana.

Prvo poluvrijeme je bilo dosta slabo i nesadržajno, a najbolju priliku za domaće, propustio je Mahir Karić u 39. minuti, ali nije bio precizan, pa se na poluvrijeme otišlo bez golova.

Drugo poluvrijeme je bolje otvorio GOŠK.  U 50. miniti, domaći su zaprijetili preko Raguža, kojeg je blokirao Cerić. Raguž je ponovo bio u prilici u narednom napadu, ali je Oštraković odbranio.

U 61. minuti, Velež je ostao sa 10 igrača. Crveni karton je dobio Armin Jazvin zbog prigovora.

Sa igračem više, GOŠK je krenuo ofanzivnije ka golu Veleža. Ipak, golman Oštraković  je dobro branio. U 74. minuti, GOŠK je postigao gol, koji je poništen zbog nedozvoljene pozicije, pa je do kraja ostalo 0:0, rezultat kojim više mogu biti zadovoljni gosti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.