Bez golova u meču GOŠK-a i Veleža

Generalna proba pred nastavak Premijer lige

Bez golova u meču GOŠK-a i Veleža

U prijateljskom suretu i generalnoj probi pred nastavak ligaškog takmičenja, GOŠK i Velež su u Gabeli odigrali meč bez golova.

U utakmici u kojoj je GOŠK ima nešto više od igre, prisutni gledaoci su imali priliku vidjeti nekoliko solidnih šansi na obje strane, ali su mreže mirovale.

Najbolju šansu za domaće je propustio Zlomislić u finišu prvog dijela, kada je iz izgledne situacije šutirao preko gola, dok je Velež preko Hiroša, sredinom prvog poluvremena, propustio dobru priliku za gol.

"Zadovoljan sam, iako nije bilo golova, utakmica je bila dosta kvalitetna. Zakazali smo u napadu, no nadam se da će se i to u prvenstvu popraviti. Imao je i Velež svojih prilika, no mislim da smo mi bili bolji protivnik", istakao je trener GOŠK-a Boris Gavran za SportSport.ba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.