Bez gostujućih navijača na dvomeču Hrvatska-Grčka

Preveliki rizik

Bez gostujućih navijača na dvomeču Hrvatska-Grčka

Reprezentacije Hrvatske i Grčke odigrat će sredinom novembra dvomeč dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Na dvije utakmice ovih reprezentacija neće biti gostujućih navijača, a ovu odluku donijeli su čelnici HNS-a i Fudbalskog saveza Grčke. 

"Uzimajući u obzir sve faktore rizika i procjene sigurnosti, zajednička odluka dva nacionalna saveza je da na utakmicama u Zagrebu i Pireju neće biti otvorene tribine za gostujuće navijače, odnosno da neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače", objavio je HNS. 

Prvi meč dodatnih kvalifikacija odigrat će se 9. novembra u Zagrebu, a samo tri dana kasnije iste ekipe sastat će se u Pireju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi