Bez Grubješića i Cimirota na Olimpic

U Trebinju gostuje Olimpic

Bez Grubješića i Cimirota na Olimpic

Adnan Beganović

Tri boda iz Srebrenika imaju nemjerljivu težinu za Leotar koji će u srijedu protiv Olimpica pokušati da sa novom pobjedom gotovo pa riješi pitanje opstanka.

Momčad neće biti kompletna, jer Gojko Cimirot je povrijeđen, a pod upitnikom je i nastup napadača Nikole Grubješića koji je zbog povrede u ranoj fazi utakmice napustio meč u Srebreniku.

"Nama svaki izostanak predstavlja veliki gubitak, jer zbog malog fonda igrača ne možemo da nađemo prave zamjene. Ipak, ja sam optimist jer igramo pred našim navijačima i vjerujem da će igrači na terenu sve učiniti kako bi pobijedili i uzeli bodove koji bi bili garant za opstanak", rekao je trener Leotara Vladimir Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.