Mladost trenirala na Kamberovića polju

Bez Karahmeta i Kovača po pobjedu protiv Slobode

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Kaknja nakon niza dobrih igara u prošlom kolu su visoko poraženi na Pecari. Izabranici Ibre Rahimića zaboravili su poraz od Širokog Brijega, a već u nedjelju ih očekuje još jedna veoma teška utakmica. Protivnik izabranicima Ibre Rahimića biće drugoplasirana ekipa Premijer lige tuzlanska Sloboda.

Budući da igraju na domaćem terenu klub iz Kaknja ne smije razmišljati o novom prosipanju, koji bi ih ostavio u donjem dijelu tabele, tako da su uvjereni da mogu ponoviti sjajnu utakmicu protiv Željezničara i slaviti protiv sjajne ekipe iz Tuzle.

Otežavajuća okolnost za stručni štab jeste izostanak dvojice standardnih igrača Kovača i Karahmeta, koji će utakmicu protiv kluba s Tušnja propustiti zbog povreda. Mladost je danas trenirala na Kamberovića polju u Zenici, a do nedjelje boravit će u karantinu u hotelu "Zenica", koji se nalazi odmah pored stadiona.

Iako je bilo govora da će Mladost utakmicu protiv Slobode igrati na svome stadionu u Doboju kod Kaknja, to se neće desiti jer se stadion dodatno uređuje i proširuje, tako da se svečano otvaranje očekuje u 13 kolu, kada Mladost dočekuje aktuelnog prvaka ekipu Sarajeva.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.