Bez konkretnog dogovora na sastanku

Bez konkretnog dogovora na sastanku

Adnan Beganović

U Sarajevu je danas održan sastanak Komiteta za normalizaciju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine sa čelnim ljudima Fudbalskog saveza RS.

Na današnjem sastanku prisustvovali su svi članovi Komiteta za normalizaciju :Ivica Osim, Darko Ljubojević, Sead Kajtaz, Dino Begić, Dragan Kulina i Ivan Beus, dok su FSRS predstavljali  Mile Kovačević (predsjednik), Saša Košarac i Milorad Sofrenić (potpredsjednici), kao i generalni sekretar Rodoljub Petković.

Na sastanku su bili prisutni i Rudi Zavrl, te generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH Jasmin Baković, kao i ambasadori bh. fudbala Sergej Barbarez i Duško Bajević.

Nakon sastanka za SportSport.ba član Komiteta za normalizaciju Sead Kajtaz je izjavio:

"Moramo razgovarti jer samo razgovorom možemo doći do rješenja. Razgovor je bio konstruktivan, ali do konačnog dogovora još uvijek nije došlo. Stekao se dojam da svi isto želimo. Ja se iskreno nadam da će Statut biti usvojen na Skupštini 26. maja jer ne smijem niti pomisliti šta bi nam se desilo kada isti ne bi bio usvojen. Dogovorili smo se da u idućoj sedmici održimo još jedan sastanak Komiteta za normalizaciju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.