Bez Pjanića u februaru
Miralema Pjanića Lyon želi sačuvati za odlučujuće susrete

Uoči skorog okupljanja A tima

Bez Pjanića u februaru

Nakon Sejada Salihovića, za kojeg je Hoffenheim na vrijeme poslao molbu da se oslobodi reprezentativnih obaveza 11. februara u prijateljskom meču protiv, sada je već izvjesno NK Rijeka, isto je učinio Lyon.

Francuski prvak na isti način obratio se našoj krovnoj kući fudbala kako bi Miralema Pjanića bio oslobođen obaveza.

Lyon ozbiljno računa na našeg dragulja u odlučujućim mečevima domaćeg prvenstva i Kupa, te Lige prvaka, a s obzirom da se Pjanić nedavno oporavio od teške povrede u redovima prvaka ne žele ništa da rizikuju.

No, svakako da je najvažnije da Pjanić bude spreman za dvije važne utakmice protiv Belgije (28. marta u Genku i 1. aprila u Zenici) koje bi mogle odrediti dalji tok kvalifikacija za naš tim u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku republiku 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.