Bez pobjednika u duelu Radnika i Zvijezde 09

Remi u prijateljskoj utakmici

Bez pobjednika u duelu Radnika i Zvijezde 09

Na danas odigranoj prijateljskoj utakmici između Radnika i Zvijezde 09 nije bilo pobjednika. Nakon 90 minuta igre rezultat je glasio 1:1.

Oko 250 gledalaca na Gradskom stadionu u Bijeljini je vidjelo borbenu utakmicu, punu duela, kojoj je nedostajalo više snage i koncetracija u završnicima napada.

Oba pogotka su postignuta u drugom poluvremenu i to sa bijele tačke. Radnik je došao u vodstvo sigurnom realizacijom jedanaesterca od strane iskusnog Đurića, nakon što je u kaznenom prostoru oboren Macanović, da bi potom u nastavku Zvijezda 09 izjednačila preko Krajišnika.

Fudbaleri Radnika u ponedjeljak kreću na pripreme u Rafailoviće u Crnu Goru, gdje će se zadržati deset dana i pritom odigrati tri pripremna meča.

Prijateljska utakmica:

Radnik - Zvijezda 09 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik: Ružić, Vasić, Franić, Despotović, Merajić, Stojanović, Martinović, Kitanović, Bradonjić, Okić, Glišić. U drugom dijelu su igrali: Lučić, Živanović, Krsmanović, Šerifović (na probi), Radović, Đuranović (na probi), Đurić, Macanović, Peco, Srećković i Hadžić.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljnee informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi