Bez pobjednika u duelu Slavije i Veleža

Bez pobjednika u duelu Slavije i Veleža

Adnan Beganović

Slavija i Velež susreli su se u 23. kolu BH Telecom Premijer lige BiH, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika, odnosno završilo je 1:1.

Domaća ekipa je susret otvorila na najbolji mogući način. Igrala se 4. minuta kada je Rovčanin centrirao, a Karić se oslobodio svojih čuvara i pogodio za vodstvo Slavije.

Nakon toga Velež je preuzeo inicijativu, no Slavija je u 24. minuti preko Govedarice imala dobru priliku, ali promjene rezultata nije bilo.

U drugi dio Rođeni su ušli mnogo konkretnije, a otvorena igra isplatila im se u 65. minuti. Haurdić je asistirao, a Janković je pogodio za izjednačenje u Lukavici.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, a podjela bodova je možda i najrealniji ishod.

Premijer liga, 23. kolo:

Slavija - Velež 1:1 (Karić 4' / Janković 65')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavija: Lučić, Hodžurda, Popović, Torbica, Lambulić, Rovčanin, Govedarica, Karić, Simović, Kartal, Zeba. 

Velež: Dragojević, Zvonić, Demić, Škahić, Hajdarović, Ćemalović, Janković, Blagojević, Pejić, Haurdić, Barišić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.