Bez Stojanovića i Vraneševića u Mostaru

FK Leotar

Bez Stojanovića i Vraneševića u Mostaru

D. Banović

Pobjedom protiv Drine fudbaleri Leotara su pobjegli na deset bodova prednosti u odnosu na Budućnost i Drinu, pa im to daje za pravo da meč u Mostaru ne dočekuju u grču, kao što je to bio slučaj u prethodnim susretima.

U Vrapčiće će plavo bijeli da otputuju bez napadača Nenada Stojanovića i Duška Vraneševića koji su povrijeđeni.

"Na terenu će se pojaviti samo zdravi igrači i vjerujem da će svi oni koji budu u sastavu opravdati povjerenje. Mi teoretski opstanak još nismo obezbjedili pa nemamo pravo da ovaj susret dočekujemo olako.Naš zadatak je da uzmemo najmanje jedan bod, ali više od svega bi me obradovali napadači od kojih očekujem da konačno prorade. Jedinostavno neće nas gol", žali se trener Dragan Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.