Bezobrazni Balotelli nema granica

Išao bi u Chievo, a zna da je to mali klub

Bezobrazni Balotelli nema granica

E. Čaušević

Italijanski napadač Marco Balotelli još uvijek muku muči u Liverpoolu.

Jurgen Klopp je jasno poručio italijanskom napadaču da može potrežiti novi klub jer neće računati na njegove uslige. Ipak, čini se da u ovom trenutku niko ne želi dovesti Balotellija.

Veliki problem predstavlja i njegova visoka plata zbog koje bi narednu sezonu mogao odgledati sa tribina Anfielda. Ipak, italijanski napadač priznao je dao bi prihvatio ponudu bilo kojeg kluba u ovom trenutku. Jedan od rijetkih klubova koji želi Balotellija je i Chievo.

"Otišao bih u Chievo. Svjestan sam da finansije predstavljaju problem, da ne govorim o tome što je klub daleko ispod ostalih velikana. Ali, ipak bih otišao u Chievo", rekao je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi