Bh. dvojac u izboru za najboljeg sportistu
Čajić (14), Ljevaković (5) i Mahmutović (25)

Još jedan od uspjeha naših igrača u Teplicama

Bh. dvojac u izboru za najboljeg sportistu

Aidin Mahmutović i Admir Ljevaković nominovani su za najboljeg sportistu Teplica, dok će Aldin Čajić za nekoliko dana najvjerovatnije biti nominovan za najboljeg mladog sportistu ovog češkog grada.

Pored Mahmutovića i Ljevakovića od nogometaša Teplica još su nominovani Tomaš Grigar i Pavel Verbir, koji će se za ovu titulu boriti sa ostalim sportistima iz Teplica.

Čitatelji časopisa Teplica glasat će putem kupona, a rok je 31. decembar. U dvorani Krušnohorského 11. januara bit će proglašen najbolji sportista Teplica, kao i pobjednici u još nekoliko kategorija.

Jedna od ostalih kategorija je najbolji mladi sportista Teplica gdje ćemo vjerovatno imati još jednog našeg internacionalca, a to je Aldin Čajić, koji je na meti nekoliko njemačkih klubova i u januarskom prelaznom roku mogao bi preseliti u Bundesligu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.