Bh. ekspedicija napustila hotel u Istanbulu!

Nakon povratka iz Uzbekistana

Bh. ekspedicija napustila hotel u Istanbulu!

Fudbalska reprezentacija BiH večeras je napustila hotel u Istanbulu i u jednom trenutku igrači i stručni štab našli su se na ulici?!
 

Naša selekcija vraćala se sa dalekog puta iz Uzbekistana i u Istanbulu je uzela mali predah (noćenje) kako bi što odmornija stigla u Sarajevo na zakazano okupljanje u hotelu «Hercegovina».

No, kada su igrači i stručni štab stigli u hotel dočekalo ih je neugodno iznenađenje. Prema našim izvorima iz A tima, riječ je o neuslovnom smještaju koji je toliko iznervirao selektora Miroslava Blaževića da je odmah zatražio od fudbalera da napuste zgradu i izađu na ulicu.

U jednom trenutku je bilo čak i smiješno gledati naše igrače kako su se «postrojili» ispred hotela dok je Ćiro ljutito razgovarao na mobitel. Sudeći prema tonu i riječima vjerovatno je zvao nekoga iz bh. kuće fudbala koji je izvršio rezervaciju.

Pošto je Blažević čovjek sa velikim uticajem i poznanstvima širom svijeta, naša ekspedicija brzo je prebačena u drugi hotel i u ovom trenutku su igrači i struka na zasluženom odmoru.

BiH je fudbalska velesila, ali je štednja, ipak, mudrost trošenja. Čini se da je to naša deviza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije