Bh. juniori izgubili protiv Turske golom u 93. minuti

Prijateljska utakmica

Bh. juniori izgubili protiv Turske golom u 93. minuti

E. Čaušević

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u prijateljskoj utakmici u Medulinu od Turske sa 2:1.

Bh. reprezentacija bila je veoma blizu remija protiv Turske, no naš tim je izgubio nakon što su Turci postigli gol u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Meč nije baš dobro počeo za naš tim jer je Turska već u osmoj minuti povela sa 1:0. Nakon toga do kraja prvog dijela obje ekipe su imale nekoliko solidnih prilika, no ostalo je 1:0.

U nastavku smo gledali otvorenu utakmicu, a šansu su dobili gotovo svi igrači. Bh. reprezentacija je u 84. minuti uspjela da dođe do izjednačenja golom Amara Memića i činilo se da je to konačan rezultat utakmice.

Ipak, u trećoj minuti utakmice Turska je uspjela da dođe do pobjede rezultatom 2:1.

BiH je današnji meč počela u sastavu: Luka Kačavenda, Elvir Muminović, Gabrijel Čoko, Vladimir Arsić, Slobodan Tomić, Alen Mehić, Andrej Đokanović, Kristijan Stanić, Ajdin Hasić, Edin Mujić, Toni Anić.

Igrali su još: Ivor Krešić, Nemanja Nikolić, Vedad Radonja, Omar Beća, Bajazit Devlić, Amar Memić, Manuel Ivanštanin, Danijel Lukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi