Bh. juniorke počele pripreme za kvalifikacije za EP

Selektor Jevtić optimista

Bh. juniorke počele pripreme za kvalifikacije za EP

Samir Mlaćo

Juniorske reprezentativke Bosne i Hercegovine su se okupile jučer u Etno selu Stanišići gdje su već odradile jedan trening u sklopu pripreme za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2019.

Selektor Dragan Jevtić ističe da je pred ekipom težak zadatak.

"Krenuli smo sa pripremama za turnir na kojem učestvuju veoma kvalitetne ekipe. Norveška i Češka Republika važe za favorite, ali sigurno je da i mi imamo svoje adute i svoje planove. Pokušaćemo da iznenadimo jednog od favorita i dođemo do druge pozicije koja bi nas odvela u elitni krug kvalifikacija. Atmosfera u ekipi je odlična i svi smo tu sa istim ciljem, da damo sve od sebe a da li će to biti dovoljno, vidjećemo.“

Ženska „U-19“ reprezentacija BiH je domaćin kvalifikacione grupe 4 u kojoj se nalaze još selekcije Češke Republike, Gruzije i Norveške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi