"Bh. liga nije jača od San Marina"

Izraelski mediji slave prolazak Hapoela u 3. pretkolo LP

"Bh. liga nije jača od San Marina"

Izraelski mediji slave veliku pobjedu Hapoela nad Željezničarom (5:0), a svoju ekipu već vide u narednom pretkolu Lige evropskih prvaka.

Prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, propisno se obrukao u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka protiv Hapoela u Tel Avivu. Katastrofalna igra uzrokovala je poraz od visokih 5:0, a izraelski mediji svog predstavnika vide, logično, u narednom pretkolu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

"Iako su uoči gostovanja Željezničara mnogi upozoravali kako liga Bosne i Hercegovine nije kao ona San Marina, te da se nikako ne smije potcijenjivati Željezničar, odnos snaga na terenu govori upravo suprotno. Nakon ovakve pobjede, čak i najveći pesimisti u klubu sigurno vjeruju kako je Hapoel već u trećem pretkolu", navodi izraelski portal One.

Slika o bh. fudbalu nakon večerašnje utakmice sigurno je dodatno poljuljana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti