Bh. navijači se počeli okupljati

Na centralnom trgu u Stockholmu

Bh. navijači se počeli okupljati

Vrijeme ovdje u Stockholmu je oblačno, a povremeno pada i kiša. To, međutim, neće spriječiti armiju navijača Bosne i Hercegovine da večeras da podršku našim Zmajevima.

Već od ranih jutarnjih sati na ulicama Stockholma primjetan je veliki broj navijača Bosne i Hercegovine, a tokom dana bh. navijači će se okupiti na trgu Sergels u centru Stockholma, odakle će se predvečer uputiti na Rasundu, gdje se večeras igra prijateljski susret između Švedske i Bosne i Hercegovine.

Očekuje se da će večeras na stadionu Rasunda biti između 10.000 i 15.000 naših navijača.

"Reprezentacija Bosne i Hercegovine je brend, prepoznatljiv svugdje u svijetu. Nama, Bosancima i Hercegovcima koji živimo ovdje u Stockholmu je izuzetan događaj dolazak Džeke, Pjanića i društva. Ali, ne samo nama. I Šveđanima je drago što će večeras na Rasundi moći vidjeti planetarne zvijezde kakvi su naši Zmajevi", rekao nam je Nedim Lihić, Bosanac sa stalnim mjestom boravka u Stockholmu, te jedan od domaćina naše reprezentacije u Švedskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.